Hmm..

Ursäkta att jag inte skriver så ofta, men har ju inget internet hemma.
Så sitter nu hos min kära moder och sitter och skvallrar med Sistah och min älskade systerson.
Wille sitter här brevid och spelar ljuvlig musik på gitarren, ljuvlig var det, andvänder "pricken"( pläktrumet ) de hårdaste han kan =)
Så säger man, inte så hårt för då kan dom gå sönder, så säger han "vuxna måste oxå spela löst va ?" Jaa det måste dom, så sen säger han "Man får inte spela såhär hårt va ?" så måste han demostrera exakt hur hårt man inte får göra. VÄRLDENS GOASTE ! Hihi.

Själv går jag på 3 dagars kurs i lyft teknik, durewalls teknik, rätt kul faktiskt, men tröttsamnt, men blir så trött i huvudet och så, men imorgon är sista dagen, sen jobb, hela helgen, har jobbat varje helg i flera veckor nu, massa sömnlösa nätter.
Men jag trivs jätte bra där, så det gör inte så mycket, är ju van att sova lite, natt och morgon människa, inte bra mixnin.
Sen annars händer det inte så mycket just nu, försöker få pappa att hjälpa mig fixa internet men han är ju inte den snabbaste människan jag känner, haha, men idag satt o kolla lite ska skaffa sån telia homerun, vill inte binda upp mig på någon 18 månadersbredband.

Så det va lite ointressant uppdatering.

Peace Out / Memz.

Herregud, Oh my lord, OMG, DAMN, SHIT YAYYYYY !

IM SO HAPPY !!!!!!!!!

Tack så mycke tack så mycket tack så mycket, tack tack tack !





19 juni Jay-Z !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH =D


Peace Out / Memz

Every Day, Every Way

T Q M

Peace Out / Memz


Valborg förbi

Sov förbi Valborg, 13 timmar av sovande.
Skönt men lite trist.

Sen undrar jag..

Peace Out / Memz

RSS 2.0