Typiskt..

Det är ju typiskt mig, hade jätte mkt skrivar lust igår.. typ inspiration från nånstans.. Jo nu vet jag, hade sån där sur-arg o allmänt irriterad stund.. störde mig på precis allt.. satt o kolla på Ibbes tå o plösligt va jag skit arg på den =O whatta heck ?? En tå kan man väl inte bli arg på tänker ni nu .. Jo det ska jag säga att det kan man, jag blev det iallafall så nu är det vetenskapligtbevisat..
Haha.. inte för att den hade gjort mig något, den såg bara irriterande ut, självklart är hans fötter jätte söta men dom är ju inte direkt små kan jag säga, rätt stora är dom, men dom är söta ändå, men det va ngt med tån som irriterade mig igår, kanske för att den va lite ivägen för tvn eller så kan det bero på att jag bara va sur på Ibbe så då blev jag sur på hela han.. även hans tå !

Jag är lite uttråkad.. eller inte uttråkad.. eller jo det är jag, men beror inte på något speciell person sådär..
Jag tror det är ngt fel på mig, jag blir inte nöjd, okej jag är halvnöjd, men jag vill va hel nöjd, och inte lugn heller, trodde de hjälpte o flytta ni vet.. men tydligen inte.. det är för lugnt här också.. alltså de händer saker.. men det är ingen rush.. förstår ni ??
Som när jag är i Sthlm, är alltid jätte nöjd när jag varit där.. då får jag sån där bra känsla i kroppen.
Hmm ?? Är det Sthlm som är stället..

För här händer det ju inte speciellt mkt heller.. om jag ska va ärlig..

Bra med Ronneby:

1. Jag får bo med I
2. Lägenheten är jätte billig
3. Det är nära till olika ställen


Dåligt med Ronneby:

1. Jag har inte "This is it !" känslan i kroppen
2. Ful dialekt ( haha )
3. Jag blir otroligt raslös, och less o när jag är raslös och less blir jag irriterad + jag sakna min familj o vänner
 
Nää,, men blir faktiskt lite irriterad på mig själv.. o folk kmr säga vad va det jag sa !
MEN !! Jag har inte sagt att det är tillbaka till mitt gamla ställe jag vill.. det har jag inte sagt, så nu kan ni inte säga Va va det jag sa !
Och om man inte testat så vet man ju inte.. men vi får se hur det blir med allt.. faktiskt.. ska va öppen o söka jobb lite överallt o där jag får ett jobb som jag tycker om vilket jag inte har nu.. så är det bara o flytta då kanske..
Maby..

Det är faktiskt så, om det nu är så att jag måste flytta på 100 olika ställen innan jag blir nöjd och trivs riktigt mkt sådär.. då gör jag det.. man ska alltid, ALLTID se till det bästa för sig själv.. det är inte själviskt att tänka på sig själv, jag menar.. det är ju du..
Annars finns det risk för att man blir olycklig,, åh man kan va så lycklig med ena saken och olycklig med den andra saken..
Foak´s, this, THIS IS CONFUSION !!!

Oh im a restless soul.. =( O det är inte kul !!!

Och.. man behöver sin familj och sina vänner nära också..

Puss / E.


Hmm

We are livin in a slum =P
De e ghetto här, lovar, ännu en portdörrs fönster som kastast sönder, ikväll va de våran portdörr.. ringde aina polisen men de enda jag fick svar va vänta, sen hamna jag i nån kö som tog lång tid så jag orka inte vänta..
Men grejen är vi bor på markplan så man väntar på när våra fönster ska slängas sönder.. trodde faktiskt det va sovrummsfönstret som gick sönder, men sen kolla ut då va hela portdörrsfönstret sönder..

Abaooww.. vill inte gå o sova, är jätte trött, förkyld o hosta,, men vill inte gå o lägga mig i sängen nu när det e kaos här.. asså varför gör dom så ? va är det för kul o kasta sönder fönster ?
Aja.. tantas.


Snart helg igen, skönt..
Förra helgen va rolig, vi grillade här på våran uteplats, Ibbes familj va här o nåra till så fixa vi Kebab o Tikki som vi grillade o åt.. gott !


Puss / E.

Where im from

Antingen kommer ni älska detta inlägget eller hata det,,

Jag kommer från norrland, närmare bestämt Jämtland, och där är jag uppvuxen i en litet litet samhälle som börjar på H, hur ska jag förklara detta ställe, man kan väl säga att det är litet, finns rätt många bönder, och killar som går omkring med röd vita flanellskjortor, spelar banjo och har en tand, och en skiva som är mycket uppskattad i H är soundtracket till Sista färden ( filmen är också uppskattad då vi alla känner igen oss lite i karaktärerna, ( hahaha kunde inte hålla mig, men det med flanellskjortorna stämde men färgen kan variera dock ), det är fullt med jägare som hatar katter och älskar hundar, ingen bryr sig om man går ut med gummistövlar efter man vart ute i skogen och man passar på att handla innan man far hem till gubben sin, eller kärringen sin.. systembolaget är en väldigt uppskattad affärsidé, likaså hembräntsmaskinen som finns i det flesta källare, när statoil stängde ( the meeting place ) gick världen för H´s borna under, men sen hände ngt fantastiskt och Time öppnade vilket var tur eftersom inget fanns öppet efter kl 7 på vardagar och 5 på helgerna, alla vet allting om varandra, alla känner varandra, man vet vem man ska ugås med och vem man inte ska umgås med, men så är man hjälpsamma och man hjälper varandra om man behöver hjälp vilket är bra,

Stora händelsen är torsdagar då det är bingo på centrum och om man vill få ut något av vardagen så kan man ta en 5 minuters promenad genom centrum och titta på folk och bilar ( ca 20 st pers innan 19.00, efter 19.00 är det tomt för då stänger Ica och Coop ). på kvällarna så kan man också titta på bilar, men det kan lätt bli tråkigt då det åker samma bilar ca 2-3 st fram och tillbaka, och så kör dom i 20 km i timmen IFALL dom skulle få syn på någon att snacka med, eller så står dom och pratar med varandra genom att veva ner rutan och stå på tomgång och släppa ut massa gas i världen, ( jag vet inte vad dom pratar om men jag kan gissa på om hur mycket hembränt dom drack förra helgen och vem som ska fixa hembränt till denna helgen ) vad ska vi kalla dom ? ja vi kan kalla dom byraggare ??? jaa det blir nog bra..

Iallafall, det flyttar inte in så väldigt många nya där, o inte så många som flyttar ut för den delen heller, så det blir nog rätt jämnt, och om nån får för sig att flytta UT så är det jätte dålig stil och dumt av den personen, vad kan finnas utanför som är så mycket bättre och finare än självaste H ?? Jadu, det va ju en bra fråga..
Och om nån flyttar in så är det det bästa den kan ha gjort, och den blir också den som blir mest uttittad eftersom man inte är så van nya människor.. men om man är sån person som tycker om nya saker och att man känner sig lite äventyrlig så kan man åka till närmaste stad som ligger 1,5 timmebort med bil eller buss, ( bussförbindelsen är rätt okej 2-3 bussar om dagen )
och titta på lite folk och hitta nyaste modet på H&M.
Vilket kan va spännande..

Men H är väldigt fint och det har sin charm också, och om man tycker om att bo i naturen så kan jag rekomendera stället, för det har en väldigt fin natur !
Och om man tkr om att åka skoter o sånt så är det ett bra ställe också.


OBS !!! OBSERVERA !!! Detta va rätt skämtsamt inlägg, ta inte illa upp, jag menar jag har bott där i 20 år och man snackar itne skit om vart man kmr ifrån.. men de stämmer de jag skrev d kan ni hålla med om ;)
Vissa tycker om det, andra inte ( jag ) för det kan bli rätt enformigt.
+ att jag tycker inte om att spela bingo så mkt, så det fanns inte så mkt att göra..


Hahaha..



PEACE OUT

Puss / E.


Heej =)

Shiiiiiiiiit nu känner jag mig tillbaka till mitt gamla jag igen, den glada spralliga galna knäppa flummiga personen !!!
Räckte med roligt samtal med en kompis =) Wihuuuu
Jag har vart lite low vet inte varför men men.. nu ska jag börja skriva om musik, o allt kuuul igen, saker som ger mig inspiration =)

I LOVE MY LOVE <3

SKRIVER MER SEN !!!!!!! ITS A PROMISE.
Tänkte ut o gå eller nåt.. andas frisk luft.. t´jalallauu

Puss / E.


Hejsan alla glada !

Hur är det ??
Med mig är det bra, har nyss tagit en liten promenad, gick och köpte chips haha ;)
Sen nu sitter jag i soffan, snart börjar Idol så tänkte mysa ner mig där och titta på Idol =)

Va på arbetsförmedlingen idag, totalt värdelöst, alltså vem tror dom att dom är ?? Ursäkta men dom som jag träffat på arbetsförmedlingar är så negativa och det känns som dom vill skrämma en.. inte kul och inte okej !!!
Så då tappa jag lusten o hitta jobb, men sen när jag kom hem satte jag mig o kolla på internet iallafall och hittade några att söka iallafall..
Men men som sagt, det är bara att hålla huvudet högt och fortsätta att kämpa.. När det är meningen att jag ska få jobb så får jag ett ;)

Sen har jag inte gjort så mkt mer idag, tvättat, städat lite.. haha hemmafru.. men det blir så när man inte har ngt att göra, då städar man och fixar fint ist =) men det är ju iaf bra !

Nää nu ska jag fixa lite mysigt och lägga mig i soffan, laat ?? Ja lite ;)

Puss / E.

Salam Aleikum

Salam, hur mår ni ? =)
Jag mår bra men min rygg is paain.. vet inte vad.. men det blir bättre om jag går typ.. så har varit på riktigt höst promenad ikväll, det va skönt väder ute, inte så kallt och lite mysigt sådär =)

Idag har jag inte gjort så mkt, letat jobb.. har sökt lite olika.. skulle på Arbetsförmedlingen idag, klev upp kl 8 imorse, tog bussen och åkte in till centrum, gick dit och när jag kom dit så visa de sig att det är imorn, så då är det så att min dator är en dag före i kalendern =P.. haha.. blev glad.. men ingen fara, passade på att lämna tillbaka en bok på biblioteket, Zahiren, den va otroligt bra, skriven av Paulo Coelho.. De va en riktig kärleksberättelse, men inte som andra böcker eller historien, kan berätta lite.
Zahiren som boken heter betyder någonting man är besatt av, något synbart, närvarande och något som är omöjligt att inte lägga märke till.
Iallafall så handlar det om en man som är gift med en kvinna och han är väl inte den bästa och trognaste mannen kan man säga, han är otrogen och sånt, så en dag är hans fru helt plötsligt borta, han vet inte vart hon är, så börjar han söka reda på henne och hon blir hans Zahir.
Och samtidigt som han letar henne så hittar han också sig själv, och inser sina fel och misstag han gjort.
Den är jätte spännande !

Så idag lånade jag en ny bok, Ingen tar mina barn, hette den, har läst lite men den är redan spännande ;)
Älskar sanningsbaserade böcker, det handlar om en kvinna som är gift med en man så tar han hennes barn till sitt land, den är väl kanske rätt lik Inte utan min dotter men ändå inte.. Inte utan min dotter, har inte läst boken men filmen har jag sätt, den va spännande och så men jag tyckte va fel ändå därför som den visade så ville dom att man skulle tänka att alla iranier är sådär som i filmen.

Sen har jag inte gjort så mkt, bakade lite bröd det blev gott, sen fixat lite mat, som oxå blev gott,, haha.

Nu sitter jag o kollar när grabbarna spelar fotboll på playstation o skriker på arabiska jag fattar inte mkt än "Roooh" som betyder spring eller "jallaaaaa" som alla vet vad det betyder skynda och mkt "LAAAA" när det inte går bra som betyder nej eller "EIIIIIII" som betyder ja när det går bra, eller "x" som betyder så mkt som tryck på knappen x hahah men kul är det ;)

Lär mig mer o mer arabiska iallafall, det är kul =)

Puss / E.

Heeej !

Hur mår ni ?? Jag mår bara bra.. sitter hemma hos Ibbe´s mami o papi o tänkte skriva lite.. datorn hemma är så seg.. =P
Idag har jag inte gjort nånting typ.. suttit här o letat jobb.. finns ju typ inget.. nu blir jag sådär deppig igen men men man ska tänka positivt o det är bara att hålla huvudet högt =) ELLER HUR !?

Det är höst ute nu, men tydligen har det snöat hemma i Jämtland, uscha.. här är det sol och gula o röda löv som ligger på marken, o lite höst kallt.. men annars skönt väder..

Idag blir det kalas, Ahmed o Suzie fyller år, eller Ahmed igår men vi firar båda idag, fast vi åt tårta o sjung igår oxå haha.. men vem tackar nej till tårta ;) skoja.. har köpt liten present till dom var oxå.

miss my family.

Puss / E.

Hej hej

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. men har lust o skriva som det kommer nog bli massa olika.. haha..
Det regnar idag, trist men mysigt.. men det är inget bra på tvn så då blir man sittandes framför datorn..
Jag tänkte gå ut o gå idag o kolla runt lite riktigt men får se när det slutat regna..
Jag saknar Ana Banana =( Om jag hade vart i Hammarstrand nu så hade vi säkert suttit o kolla på någon romantisk film eller en hemsk skräckfilm =)
O ätit massa godis haha !

O nu kom en bra låt, oldie =) Destiny´s Child - Brown Eyes. Looove.

Nää kommer faktiskt inte på ngt bra o skriva så lika bra o inte skriva ngt ;)

Puss / E.


Idag..

Är en fin dag, idag fyller min finaste år =)
Grattis habibi på födelsedagen !!!

Solen skiner, det ligger löv på marken, det är höst.. höst.. men fint.. luften är frisk och härlig,, kallt men det gör inte så mycket.. gick o handlade lite "mat" ( chips, dricka o nötter ) tills ikväll o det är en bit att gå men det va en härlig promenad iallafall =)

Nu sitter jag här hemma i våran fina lägenhet som jag trivs jätte bra i, och kollar på tv o sitter o läser på internet.. finns många intressanta och lärorika bloggar faktiskt,, dom tycker jag om att läsa.. men jag orkar varken läsa eller bry mig om bloggar som handlar om kläder, mode, nyaste sakerna m.m.
Det är bara onödiga saker o onödig energi.. visst jag tkr om att köpa kläder och skor och sånt.. men varför läsa om sånt när man kan läsa om annat som man lär sig av =)

Jag är på bra humör idag också.. även om det vart en vändning, först va allt jätte bra ( jobb ) men sen så blev det dåligt.. men man ska hålla huvudet högt o fortsätta kämpa =) det kmr ngt nytt jobb snart.. ett bättre.. jag saknar mitt gamla jobb faktiskt.. Omsorgen även om det är ett slitigt jobb men det är nyttigt därför man hjälper andra människor, som behöver hjälp.. så man gör en god gärning, jobbet jag hade nu ( telefonförsäljning ) va inte riktigt min grej, ringa och "lura" folk.. det är fel faktiskt.. men jag har iallafall testat det nu och fått en erfarenhet.. jag skulle kunna hålla på med försäljning men inte av kalsonger genom telefon.. haha.. man fick inget tillbaka lixom.

Nee så om jag får välja mellan Omsorgen som är ett slitigt och krävande jobb eller mellan telefonförsäljning där man sitter på en stol framför en dator flera timmar om dagen och ringer till folk och säger samma meningar 500 ggr om dagen så väljer jag det lite mer krävande jobbet men där man får känna att man gjort något bra.

Hur mår ni alla idag då ? Jag hoppas ni mår jätte bra =)

Igår fyllde min fina bror år, 25. Jag hoppas han hade en underbar dag !

Nä nu ska jag göra lite fint här, har ingen dammsugare men sopen funkar bra ;) haha..

Ni får ha en fin dag.

Puss / E.



RSS 2.0