..

Sitter här o dricker lite cola, för o piggna till lite, har jobbat 24 timmars pass, slutade idag, och imorron blir det 12 timmars pass.. men det känns okej =)
Är inte så bra på att uppdatera bloggen, men har typ inget o skriva..
Jobbar ju bara, hehe =)
But you´ve gotta do, what you´ve gotta do !
Tänkte sätta mig o kolla på film, mysa ner mig i soffan o slappa ! Skönt !

Puss / E.

It´s sick.. =S

"Iranska medborgare stängs ute från svenska utbildningar som kan vara kopplade till kärnteknik och robotprogram. Detta efter att sju svenska lärosäten har fått brev från Säpo."

Ur - DN

Vet inte ens vad jag ska säga, det är rejält sjukt..



Snart ska jag jobba..

Puss / E.

Question of the day

Why can not the human mind evolve as fast as technology ?

Shuhu

Im headin of 2 work,, tänkte bara säga hej =)
Hej !

Slänger in en låt  with my fav man Mohamed Hamaki - Aktar men el donia



O en till blev det..



Mohamed Hamaki - Habibi law Za3lan 

Puss / E.

People ?

Jag har några frågor om människan & människans beetende och tankesätt.

1. Hur kan en människa bli arg på en annan person därför dom väljer att byta sitt levnadsätt eller sina vanor dom haft förut, det är den människans beslut inte den andras.

2. Varför blir människor irriterade på andras framgång ?

3. Varför bryr människan sig så mycket om andras val ?

4. Varför betyder meningslösa ting så mycket för en människa när det finns så mycket viktigare saker att bry sig om ?

3. Varför lär sig inte en människa att förstå sig själv, innan dom försöker förstå andra ?

4. Varför lär sig inte människan om olika saker, innan dom försöker lära någon annan det ?

5. Varför försöker en människan predika om någonting dom egentligen inte förstår ( bättre att vara tyst ) ?

6. Varför blir människan irriterad och arg om någon försöker göra någonting bra ?


Säkert är detta saker som vi alla funderar på.
Sånna här möter man varje dag, och det är så irriterande.

Jag väljer några saker som jag vill välja och folk går runt och är sur för det ? Förstår inte riktigt varför ? Vad har det med dom att göra, det är ju mig det handlar om, varför sårar jag dom om jag inte väljer att göra så, äta det, osv osv.
I don´t understand, people are strange.

Jag tycker också vi europer och västvärlds folk är konstiga, otroligt bortskämda, snåla och skulle lära sig lite om livet.
T.ex barn här, dom gråter ögonen ur sig om dom inte får sitt lördagsgodis, barn i t..ex afrika eller indien dom är överlyckliga av att få ett glas rent vatten.
Här tar folk självmord, i andra länder kämpar dom för att överleva.
Här köper man prostitution, där säljer man prostutuion för att få pengar.
Här klagar vi på att vi inte har nyaste mobilen medans andra inte har kläder.
Vi tycker 1000 är ingenting, andra tycker 1 kr är en skatt.

Kan ni se vad jag menar, ser ni skillnaden ? Alla borde försöka göra ngt för att förändra, men jag vet att det är svårt,, det ser man med egna ögon..


Lite flummiga inlägg som vanligt, men som jag sagt innan jag försöker bara skriva ner mina tankar, vilket kan bli svårt ibland, haha ! =)

Puss / E.

Sexy Music.

Oh i just love it, i love that wind n grind thing, the sexy lyrics, that slow jam beat.
When the singer reach your ears with his smooth wailing voice, the flow goes from your ear, and all down your body while the hair on your body is slowly going up.
And the lyrics seems to be so sensual when you hear them words coming out of his mouth, "Who can love you like me, nobody, who can sex you like me, nobody... baby"
Oh, i just love it, i love that RnB thing.


Några mästare i sexy singing ;)
Mina favorit sånger inom detta, mmm... its SEXY )


Såklart, mästaren på att sjunga så att håret reser sig på kroppen ;)
Marvin Gaye - Sexual Healing
R.i.p




Keith Sweat - Nobody



Oh it´s sexy !!!!!!!
Joe - The love scene



Jon B - Pleasures you like



Silk - Freak me



Åh det finns så mkt låtar, orkar inte lägga upp alla ;)
Men lissna och njuuuuuut fifan hahaha !

Puss / E.

Hiphop ain´t just a ass

Och återigen där, förklaringen om hiphop.. tror jag ska bli lärare i hiphop historia =P !
Om det blir tal om hiphop hör man av det flesta, åh dom säger bara bitch, hoe, fuck eller sådär o det är bara nakna tjejer o massa rumpor i videorna..
Snälla folket, det är inte hiphop, its hip pop eller RNB.

Hiphop är om dom texternas handlingar,  frågor, allt som har med livet o göra - kärlek, hat, krig, problem, samhället, politik, världs frågor, allt..
Man kan säga att dom äkta lyricerna inom hiphop är som politiker fast dom ger sitt budskap genom musik.

Det är stor skillnad mellan HIPHOP och "hiphop" som visas på MTV, The Voice m.m.
Den musiken på tvn är entertaiment musik, det ska nås ut till människor, och människor vill ha ngt att dansa till, nogon wacked text o sådär, jag menar, hur många tittare skulle dom ha om dom började visa KRS-One, Immortal Tecnique m.m.
Inte så många, nej kanalerna visar vad dom flesta vill höra, kommersiellt och säljande, ei.

Och jag säger inte att jag inte lyssnar på det, jag säger inte att låtarna inte är bra, jag älskar Akon, T-Pain m.m.
Och jag gillar Chris Brown o Flo-Ridas musik, jag säger inte att jag inte gör det.
Men vill bara visa skillnaden ;)

Men för mig så är den riktiga musik där dom riktiga texterna finns, var själen i musik och hjärtat i texterna är, the real thing.

Här, ska visa.




Gang starr - Moment of true, gammal låt men går inte o tröttna på =)

Trey Songz, Souljah Boy, Gucci Mane - Lol =)


Hör ni skillnaden ? =)
Hehe.

Puss / E.

Flum

Förlåt för förra inlägget vart lite flummigt, hade massa i huvudet men när jag skulle skriva ner det blev det bara flummigt, hoppas ni förstår vad jag menar ;)

Puss / E.


-

Jag satt o tänkte för mig själv på allt möjligt, som vanligt.. o jag kom in på pengar, man kan inte göra nånting utan pengar, man kan knappt leva, money rules the world, o det är sant, hemskt men sant, om man vill åka någonstans måste man har pengar, dem säger människan är fri att göra vad hon vill men det stämmer inte, om jag vill va så fri så ska jag kunna åka till Mexico om jag vill nu, men jag orkar varken gå eller cykla, o om jag inte har pengar kan jag inte köpa en cykel, så då måste jag gå, men man skulle ju aldrig orka gå, alltså är jag inte fri, men om jag väljer att gå så måste jag köpa mat, men det kan jag inte om jag inte har pengar, så egentligen är vi inte så fri.
Och jobb, hur svårt är inte det att få tag på, jag söker mkt, men jag får dom nog inte för att jag inte har gymnasiebetyg, och jag börjar ångra mig nu att jag inte gick ut gymnasiet för att få dom betyger så dom ska kunna veta om jag är smart eller inte.
Jag är smart, jag är streetsmart, jag vet hur man klarar sig, jag vet hur samhället ser ut från den verkliga sidan, jag vet vad pengar betyder, jag vet hur mkt dom är värda, för utan pengar klarar sig inte människan länge, och det vet ju vilken som helst att det stämmer.
Jag brukar tänka på dom som växer upp i något fint hus ute på någon skärgård, dom håller sig inom sina kretsar de såkallade "samhällets första klassare", det är dom som bli politiker oftast, dom ska styra i Sverige, dom tror sig veta, men har dom aldrig varit i det "riktiga" samhället, så vet dom inte. Det är det som är lite konstigt.
Hur jag nu kom in på det där vet jag inte, ibland när jag skriver så blanda jag allt möjligt så det kanske blir lite oläsligt.
Alltså det jag menar är inte att det är ngt fel på the rich one´s.
Men det är dom som kmr någon vart, för dom har pengar..

Jag har inga pengar, jag kan inte ens bo själv, men jag kämpar för mig själv, jag VILL jobba, jag VILL ha ett jobb, jag VILL klara mig själv, jag VILL såååååå så mkt, men it´s not easy, at all.
Och jag kan inte ens få ett jobb, för jag har inte dom där papperna som ska visa hur smart jag är, men jag är smart, jag ÄR det, jag vet hur saker och ting är, jag har jobbat sen jag var typ 16, varför måste dom där betygen vara så viktiga, prata med personen istället så kmr dom märka.
Men dom tror, jahaaa hon har inte gått klart gymnasiet, hon är nog lite osmart, hon klarar nog inte jobba här.
Men om dom låter en berätta varför o sådär tror jag dom skulle ändra åsikt, jag slutade inte för jag inte fattade någonting, det fanns andra orsaker, mer personliga. Men sånt får dom ju inte reda på, för dom går endast på papper, och när dom ser jag har inga papper, så orkar dom inte ens kalla mig till intervju, så det är lite jobbigt det där, och att man måste tänka på det hela tiden, så nu måste jag skaffa mig utbildning för att få jobb..

Om jag som är streetsmart och booksmart skulle möta en av dom där politikerna som är uppväxt i någon fin villa, som har gått flera års högskola och har toppbetyg, om vi skulle mötas på gatan, som en battle ;) vem skulle vinna,, om frågorna om samhället kmr upp, skulle jag lätt vinna, för det är dom som är i det som vet, inte dom som tror sig veta på tabeller och uträkningar och mätningar och allt sånt.
Och frågor hur man överlever i ekonomiska och andra kriser, skulle jag också veta.. det är sanningens ögon som vinner, inte uträkningar som finns på ett papper om olika saker som vinner, det går inte.

MEN, jag är lycklig, för jag har en familj som finns där, jag har min habibi, jag har mina vänner, jag har mig själv och jag är lycklig ändå, för jag brukar tänka såhär, det ordnar sig nog =)
MEN om man vill komma någon vart måste man orda det själv, man kan inte tänka att andra ska fixa det,  därför är jag också en kämpe, förut var jag lite lazy, men jag har öppnad mina ögon nu, jag fattar, det är bara jag själv som kan hjälpa mig själv, men som sagt, det ordnar sig nog =)

Förlåt, blev ett mixat inlägg om pengar o klass o betyg, hahaa men ni får försöka fatta va jag menar, kan skriva lite osammanhängade ibland, från det ena till det andra.

Men för min del är allt just nu en ond cirkel, Inga betyg = Inget jobb = Inga pengar = Ingen frihet = Depp.
Men jag söker ändå, jag ska visa min rätt att få jobba även om dom tror jag inte är en smart person, men jag ska allt visa dem, även om det börjar med MCDONALDS !
MO MOSKILE !  =)

Puss / E.


Sleepless

Såg en film idag, hade inte sett den innan, Inte utan min dotter hette den, jätte gammal, har velat sätt den länge men inte blivit av så hitta jag den o köpa, så då köpte jag den =)

Den var bra, spännande, men man får ej ha kritiska ögon när man ser den.

Annars då ???
Här äre lugnt, njuter av sommarvärmen innan jag ska börja jobba, tror jag börjar på söndag.
Lagade god mat idag, och åt för mig själv, jätte kul !

Är hemma hos mami, o ingen e hemma, sitter ensam i mörkret, vill inte gå o lägga mig heller, big house, scary.
Haha.

Nej men vad ska man skriva, finns inte så mkt..

Puss / E.


Einy..

RSS 2.0