Min största idol i hela världen !


yeäää badaboom

Saker händer, här händer det grejer !
Snaaart får jag flytta till min nya lägenhet,, va på ikea med sis igår, shoppa massa,, hon skulle BARA ha en lampa, vilket slutade med lite dittan & dattan, jag fick åt mig massa grejer oxå, små kraffs men oxå tvbort o så =) så niiice längtar tills jag får fixa, ha mitt eget och så !
Förundras  ( heter det så, ingen aning men det lät bra haha ) min syster som orkade med mig, "ta den där då" Nääeeee... men den då ? Nääeee.. haha stackars henne som fick gå runt med mig och mitt velande !
men vi hade det jätte mysigt !
Lyckades få tag i skor oxå, fina sommarskor, svarta tålösa kilklackar, nice, blir 100098 cm lång men skit samma !!

Snart vår, känner det, längtar, snart är planen fri oxå, spela lite basket, wiie !
Sen är det sommar ! ååh vad jag längtar, och jag har balkong på lägenheten o man kan bara sitta där o chillit !!

Hmm, va ska jag skriva, sitter här o lyssna på Lupe Fiasco my man, ska snart sova är as trött.. ska krypa ner under mitt underbara täcke o sova !!

God natt

Peace out memmzzz


luv ;

By my man Lupe ;


Hmm,,

Tillåt mig att skratta !!!
Satt o seg titta på the voice på 5an imorse, dom har nåt pogram där dom pratar och spelar musik.
O jag blir chockad varje gång, dom spelar Britney Spears, o massa annan skit.
Dom kallar sig "The voice of hiphop & rnb" lr ngt sånt, sen när blev Britney Spears hiphop/rnb !? HA HA HA
Dumt, mkt dumt.
Sen såg nån annan pop kille där oxå kmr inte ihåg namnet, men herregud, vad är det för skit dom spelar.
Jag menar, The voice of hiphop och rnb !?
Mer the voice of Hip Pop och RnS(hit)

Hiphop & Rnb är min musik, och min musik är mitt liv, sluta förstöra dom sköna stilarna med att säga till exempel att Britney Spears ( popstjärna lixom !? ) hör till hiphop och rnb genrerna !!!
Kan inte någon, skaffa en kanal som är värd andvända orden hiphop & rnb.
Där dom spelar RIKTIG hiphop och RIKTIG RnB, old and new stuff.
Faktiskt spelar dom Kanye West ( bääääst ) på The Voice, det är bra, men tyvärr spelar bara dom låtarna som anses som populärast, samma med Lupe Fiasco, superstar lixo, bra låt med det är typ förän nu han fått strålkastarna på sig här i Sverige.

Jag hörde han i Kanye´s låt Touch The Sky, sen sökte lite på han på Myspace o såntdära fixade skivan loved it all.
Lupes första album Food&Liquir har nog knappt spelats i Sverige älskar de albumet, joo Daydreaming ft. Jill Scott tror jag, men resten då ?
Nääääääää en kanal med riktig musik please.

Mtv är en annan sak, den kanalen heter MusicTelevision där med att all musik kan spelas, som med Ztv & Vh1.

Näe haha blir så irriterad när det står "Hiphop & Rnb" Så spelar dom Britney Spears o grejer, hahahaha kan inte sluta skratta åt det !

Näe slut med klag nu,,

Love & Peace Memzzzzz


Sorry

Är tyvärr lite dålig på uppdaterignar märker jag,, ska bli bättring jag lovar..
men såhär är det med mig jag skriver när jag känner jag har ngt viktigt eller roligt att skriva =)
Så, idag, finns det något viktigt eller roligt att skriva ? Jag vet inte, men det visar sig !

Det är vååår i luften, det är vååår i luften, det är VÅÅÅR i luften !
Slipper jackan, bar mark, snart snart snart kan man spela basket, snön är nästan borta från planen, wihuu längtar !
Bara gå ut, ta bollen och träna några kast, ska bli mästare för streetbasketball sommaren 08 oxå ;)
U BET !
Sen snart kan man cykla oxå, så man får röra på fläsket haha, jag hatar o gå när det är vinter, verkligen man går o spänner sig, ser ut som man håller på poopa på sig ju, annars ramlar man, som jag gjorde härom morronen, va på väg till jobbet, 7 på morronen, gick där, råka såklart gå exakt på en hal fläck ramla framlänges, en bil stanna o kolla på mig, ( vad gör ni ute 7 på morronen ??? ) hahaha, iaf klantighet a la Memma,,
Sen slipper jackan, hatar vinterkläder, solglasögonen på, bara sitta på en kulle o filosofera o lyssna på musik, ta en cider på stranden bara sitta o softa men nåra vänner, va ute hela natten utan att frysa rumpan av sig =D, nattbada, flumma runt, va wild & crazy,, eeeh ? Aaah ungefär !!!

I sommar vill jag åka till HALMSTAD, några år sen jag va där nu ju, saknar det stället, ääääälskar halmstad, när man kommer dit och man åker till frösakull, sätter sig på stranden det känns som man är utomlands, sen går på stan till torget äter en kulglass med lakrits, blåbär och choklad glas, ååh längtar ! Kanske man tar en roadtrip ?
Sen kmr nog va i GBG mkt oxå, och borås såklart med my fellas !! Saknar dom nuuuuu
O Liseberg, haha man jag är rädd för berg&dal banor, har åkt lilla en gång iaf haha, stolt ju ;)
Men Collorado, wihu bästaste
Putayto ska va min göteborg guide, jag har paxat henne så ingen får sno.
Sen vill åka till Sthlm oxå, med team 11,000 och gå på La Isla igen och allting !
Kmr bli en sverige runt sommar kanske =) ROAD TRIP ROAD TRIP !

Men kmr få känna på sommaren i maj, för då har vi bestämt att åka till TURKEY, jag och en kompis, ingen annan ville med men det ska bli jätte roligt ! Längtar !! Sola & Bada hela dagarna.


Åååh nu längtar jag verkligen till sommaren, längta längta !!!
Vill till gbg nu faan, i wanna be with u now !

Hörde detta på Jerry Springer, tro det eller ej det finns smarta människor ibland som är med oxå, detta va en kille som sa till sin tjej ( som hade vart kille innan ) att han ville inte hon skulle jobba som strippa och med porrfilm, o hon sa men pengar o grejer.
Han sa om du älskar mig så sluta med det, då sa hon om du älskar mig låt mig göra det, hon tänkte typ på pengarna, då sa han:
"Money ain´t worth nothing if you ain´t got love"
O det va så jävla bra sagt, haha vi satt ba åååh vilken kille, tjejen lixom han säger han älskar dig o grejer lyssna på din man, sluta med skiten och ta han, han vill att du ska bli hans fru o allting, vad håller du på med !???
En del tänker inte, tyvärr.

Peace out Memmzzzzzzz



Om jag hade pengar,,

Om jag hade pengar, hade jag åkt till arlanda.. blundat och snurrat några varv, gått dit näsan pekade, gått till närmsta incheckning, bett incheckerskan att ge mig en enkel biljett till land nr 13 på listan och bett henne att vara tyst om vilket land det var, betalat biljetten, inte kollat på den, checkat in mitt bagage med mina viktigaste grejer typ, penna&papper, lite kläder, smink, kameran och kort på familjen.
Jag hade gått runt med mp3n på hög volym för att undvika att höra landets namn. 
Ställt mig i kön till biljettvisningen till flygplanet, undvikit att kolla vilket land jag skulle till.
Fått min biljett och pass stämplat, gått den långa korridoren med en skön magkänsla blandad med nervositet och "what the fuck am i doing ?" ekandes i mitt huvud.

Jag hade stigit på flygplanet, hälsat på flygvärdinnan, sökt upp min plats, suttit mig ner, tagit på mina solglasögon, spänt fast säkerhetsbältet, ställt ner min handväska på golvet framför fötterna, nästan under sätet mittemot så som man ska göra, lutat mig bakåt och blundat.
Fortsatt ha hörlurarna på och fortsatt blunda.
Planet startar, flygvärdinnan ber alla ta av sig mp3, stänga av mobilen, jag tar av mig hörurarna, mobilen avstängd i min resväska som ligger i bagageutrymmet på planet, vill undvika inkommande samtal, eller utgående panik samtal.

Flygvärdinnan ber alla ta fram säkerhetskartan som sitter fast i nätet på sätet framför mig, jag tar upp det läser igenom det, 2 flyvärdinnor står i gången, en längst fram, en i mitten, dom förklarar hur man ska göra vid olika nödlägen, jag har hört detta förut men lyssnar ändå och kollar på deras rörelser.
Dom är klara, planet vänder och kör snabbare, magen drar åt sig, nervositeten kommer sakta fram, jag sitter där med mina solglasögon, kommer fälla en tår känner jag, planet lyfter och jag kan inte andas på en sekund, nu finns det ingen återvändo. Klämmer fast mina händer i armstöden, planet åker högre upp, planar ut och nu får man sätta på sig mp3 och mobilen, och spänna av sig säkerthetsbältet, jag låter det sitta på.
Jag hör piloten harkla sig i högtalarna och han ska presentera sig och välkomna oss som är på väg till ------.
Jag tar på mig hörlurarna och hör inte piloten presentera destinationen.
Jag blundar, solen lyser på mig och jag tittar ut, ser moln, lite land och vatten.
Jag fortsätter blunda, somnar och vaknar upp av att planet känns som det lutar, vi är på väg att landa.
Måste stänga av mp3n återigen och vi åker längre och längre ner mot fast mark, vi studsar ner på marken, och kör mot en flygplats.

Vi får vänta en stund innan vi får kliva ur, sedan öppnas dörrarna och flygvärdinnorna tackar oss för en trevlig resa.
Jag kliver ur planet, går den långa korridoren, möter en flygplats full med människor, jag letar upp utcheckningen för bagaged, står och väntar på min väska, ser den tar upp den och går min väg, letar efter utgångarna, går ut genom dörrarna och solen slår mina ögon, jag tar av mig solglasögonen tittar mig omkring och ser massa folk bilar och en varm vind slår min kind.
Jag öppnar min väska, tar upp min biljett, håller den i handen ett tag sedan tittar jag på destinationen.
Jag är i ------.
Jag vet inte när jag kommer åka tillbaka till Sverige, och jag vet inte när jag kommer få se min familj och vänner igen.
Men jag har mig själv ,fixa mitt eget liv, göra vad jag känner för inte ha någon press på mig, och jag kommer,,

-

Upptäcka världen, för hela världen är min, jag äger den, vilken mark jag än går på kommer jag äga, för den är min, jag kan gå vart jag vill, jag kan titta på vilket träd jag vill, jag kan stirra på vilken stjärna jag vill för jag äger allting.
Detta är mitt, detta är min väld, jag äger den, vart jag än är.
Går jag ett steg, äger jag den biten av marken just den sekunden, kollar jag på ett träd äger jag det i just det ögonblicket, känner jag lukten av någonting äger jag det i den sekunden, känner jag sanden mellan mina tår äger jag sanden just då, känner jag vattnet mot min kropp äger jag havet just DEN sekunden.
INGEN äger världen själv.
För jag ser den genom mina egna ögon, jag går på den med mina egna fötter, jag andas den med mina egna lungor, jag hör den med mina egna öron, jag luktar den med min egen näsa, jag rör den med mina egna händer, jag känner den med min egen kropp, därför äger jag den, därför är det min värld, där jag är just då, just nu.
Det är min värld.


Peace out Memmzzzzzzzz

Nighty Nighty

Halloj allesammans.
Sitter här kl är natt,, allt efter 12 är natt.
Och jag, är en äkta nattmänniska..
Idag har inte hänt så mkt, min morbrors fästmö ( säger man så ? ) fyllde år idag, eller igår eftersom kl är efter 12, grattis grattis ! Så vi va där och hälsade på och grattade henne och åt jätte god tårta o allting..
Sen kom hem, åt middag med hela big familia o det va massa olika rätter jätte gott !
O vi kolla på lite film efter, Supersugen hette den haha sjuk film, satt o skratta massor,, handlade om 3 tonårs killar som bara tänker på sex.. o dom skulle supa ner nåra tjejer o deras jakt efter booze va helt komplicerad med sjuka supande poliser och konstiga fester haha och sen dom spelade sånna hårda killar o dom blev full o sa jag älskar dig min vän haha så sött, men den e verkligen värd att se !

Och träffade min goda vän AnaBanana på hennes jobb och då berätta hon att hon skulle åka in till stan efter jobbet ( 10 mil, halv 11 på kvällen ) och så snäll som jag är erbjöd jag mig att följa med  tyckte att hon ska inte köra i snövädret ensam på kvällen så vi åkte och hämta en annan vän som har flyttat hit igen, sen åkte vi 10 milen hem.. 20 mil på ca 2, timmar.. men skönt o åka på kvällen ändå tkr jag så får man sitta o snacka o bara ta det lugnt..

Sen kom hem vid 2 och hamnade här.. sitter och lyssnar på massa musik så skönt..

Så detta va min dag har egentligen inte så mkt att skriva.. så ska sluta nu..

GodNatt !

Peace out Memzzzzzz

RSS 2.0