Glad Valbord

Idag är det sista april, men det känns inte som det, jag glömmer det hela tiden.
Alla frågar, vad ska du göra ikväll ? Hmm vad är det för speciellt ikväll, det är onsdag, vad kan va så speciellt ? Ja justeee, sista april, valborg, idag ja, och jag som är så jävla trött !
Brukar inte va tjurig på sånt här, men just idag, snälla, jag är verkligen jätte trött !
Jag som lovat att gå ut och allting, mabey jag bara kör taxigrejen.
Jobbade natt, somna halv 2, vakna halv 3, kunde inte somna om, kl halv 5 lessnade jag på att ligga och vrida mig så jag satte på tvn, och tog fram papper och penna och skrev lite.
En timme på över 24 h, och inte har jag sovit något sen när jag kom hem heller.

Jag känner mig rätt tråkig,,

Ska kolla på Tvn nu och inte försöka somna,, om det nu går,,

Peace Out / Memz


Gräset är inte grönare på andra sidan ?

Hur vet man att gräset inte är grönare på andra sidan ?
Jag får ofta höra detta.
Hur vet man att gräset inte är grönare på andra sidan om man överhuvudtaget inte ens testar den andra sidan ?
Nu snackar jag allmänt, det kan va allt från flytt till att testa ett annat jobb.
Alltid hör man "Gräset är inte grönare på andra sidan".
Men vad menar dom egentligen ? Det kan man ju inte veta.. om man inte testat, om man testat och det inte funkade, då vet man att gräset är inte grönare, men om man testar och tycker om det, då är det grönare.
Det där kan va så olika.
Men jag kan tänka mig att tex om någon byter jobb ( behöver inte vara till ett bättre ) och det inte funkar, då blir folk nästan ret glad att dom kom tillbaka, fick lära sig sin läxa, "Jaså det var inte grönare än så ?"
Men om man verkligen gör det, och tycker om det och inte kommer tillbaka, blir dom då sur/irriterad/missnöjd med den andres val ? Avundsjuk ? Att dom verkligen lyckades och att dom själv inte vågar/orkar lyfta på rumpan och göra det dom verkligen vill.
Många förväntar sig att andra ska misslyckas om dom har en dröm/ett mål.
Men det beror bara på att dom själv inte har uppnåt, inte kommer iväg, eller vågar göra det dom egentligen vill.
Man ska vara glad om en kompis eller familjemedlem vill och klarar det dom har som mål, vad gör det egentligen om man hittar grönare saftigare gräs ? Och verkligen älskar det.

Men detta ordspråk har så många olika innerbörder, vill bara säga att gräset faktiskt kan va grönare, det behöver inte vara sämre, det är beroende på din egen känsla.

Hjälp istället personen som faktiskt vill försöka, stoppa inte, hjälp istället & UPPMUNTRA !

Sen hoppas jag verkligen att alla som har en dröm eller mål försöker uppnå det, ni kommer bara ångra det senare om det inte är så.

Peace Out / Memz



Update

Hmm vad har hänt på senaste tiden ?

1. På nummer ett kommer nog det största, flytten men det visste ni ju redan, men den får ändå hamna på nummer ett.
2. Drömmar om skor, detta kan verka som något helt onödigt för alla andra, men för mig the shoenizta är det hemskt, hittade finaste Baby Phat skor, fanns ett ända par kvar och i just min storlek, dom satt perfekt, va på rea och jag hade inga pengar på mig, är det inte typiskt, alltid när man går på stan, och inte har några pengar så hittar man ALLT man vill ha, ALLT ! ( lite skämt är ändå detta )
3. Kört i en stad för första gången själv, ah hade en passagerar men som inte har körkort, det gick bra faktiskt, så ett litet frö grodde i min självkänsla, som min syster ( yoga instruktör, inre rengörings tee drickande hälso teapeut ) brukar säga, bäst.
4. Nummer fyra, hmm måste tänka lite nu,, vad kan hamna där ? Vad har hänt som är så speciellt,, ööööööööh.
[ efter 5 min.. ] kommer inte på något så det får bli 3 grejer.

Igår satt jag hos brorsan och kollade på tv, det va ett pogram på 5:an som hette "Sanningens Ögonblick" asså gud va hemska frågor det va, tänk va relationer till familj och vänner och nära och kära kan gå i krash bara på några frågor, men o andra sidan dom vet vad dom gett sig in på.. men ändå blev helt chockad igår, va en fråga o pappan satt i publiken till killen som va med och frågan löd "Anser du att din pappa har förstört din familj" Och han svarade ja, och de visade sig vara sant, pappan blev helt lessen, men sen kom en annan fråga "Har du förlåtit din pappa ?" Och då svarade han ja, och det var oxå sant, och då blev pappan glad igen =) !! TUR !

Nu kom älsklings Wille och Syrran !!

Peace OUT / Memz


Flyttat

Nu har jag flyttat ! Känns lite konstigt faktiskt, men det tar väl ett tag innan man känner sig hemmastadd.
Jag har inget internet där, men är hemma nu har jobbat natt och har nästan inte sovit något så jag gick hem hit det är närmre, och måste låna bilen ska hämta ett köksbord idag =)

Jag har tagit några bilder men har inte lagt upp dom i datorn men det blir senare, så får ni se hur det ser ut, såklart är jag inte klar med allt än men sånt tar ju lite tid innan man vet riktigt hur det ska va !

Igår va skönaste dagen, as fint väder, vi satt på min balkong hela dagen, så va vi ner o köpte glass o satt och åt i solen, jätte mysigt, sen tillbaka till min balkong, my dear friend MONIQ braidade mig, so im cool now hahaha
Solen tog faktiskt igår, så sköönt, ska ligga där o sola hela sommarn haha, har tur solen är på min balkong hela dagen, fast det blir damn varmt inne i lägenheten..

Hmm, men jag lägger upp bilderna senare !

Peace OUUUUT / Memzzz

Pack my bags

Nu har jag hämtat nycklarna, så nu är det bara att flytta in =)
Ska bli sååå spännande !
Nya tapeter va det oxå, gula med silvrigt i ,, Cool !

Hmmm, vad ska jag skriva idag, igåår så åt vi massa för min pappa fyllde år, grattis !
Massa smörgåstårta blev det, mmm gott !

Asså ärligt, kommer inte på något att skriva =/

får skriva lite senare, om jag kmr på ngt.
Ska packa nu !

peaCe 0ut / Memmzzzz

Lördag

Hej och hå !
Igår va det lite fest hos en kompis till brorsan, han fyller år idag, grattis !
Så vi var där och det va rätt roligt, vi målade oss med uv färg han hade en sån UV lampa, så vi va skapligt snygga sen när man kom ut i  vanligt ljus, alldeles blåa såg ut som smurfar haha !
Sen åkte hem runt 3, stöp i sängen vaknade halv 12 idag, eller larmet på mobilen ringde 11 men låg och snooza ett tag =), men det låter så fult min högtalare på mobilen har gått sönder, eller det låter bara så när larmet ringer ! KNAS !
Måste verkligen ha en ny mobil, den stänger av sig själv hela tiden, och jag hör inte när folk pratar och people hör inte mig,, inte kul.

Snart ska jag och mamma åka till sistah och äta middag, sen mysa i soffan, myyysigt !
Hoppas Wille är på goshumör, vill gooosa !!=) men han är i någon treårs trots så han är lite tjurig men vi har köpt lite godis till han, här kör man med mutning =O höhö..

Peace Out / Memzzzzzz


Neew

Åh idag har jag varit hos Monky ( min egna lilla frissa ) hon fixade mina ögonbryn, lockade håret, gjorde en Glamour Volym + lite smink ! Jätte skönt, känner mig jätte fin nu !!!
 Såhär fin blev jag =) hehe,,,

Fredag är det idag då,, hmm vad ska man hitta på !
Nu när man är fin så borde man hitta på ngt kul juu..
Eller så blir det en lugn hemma kväll med vänner, men jag vill gå ut !
Men hur ska man komma in till Östersund då, och hem !?
Ut och dansa, va ruuuligt ;)

Nää får se vad som händer, utgång kan man ju drömma om har varken pengar eller nån att gå med haha så det blir nog fundering nr 1,, lite hemma kväll, men det är ju mysigt det oxå =)

ÅH snart är det flytt, ska bli kuul, längtarrrrrr !!

Im hungry !

Peace Out / Memmzzzzz

God middag

Hur mår ni alla ? Hoppas ni mår bra !
Känner mig bättre i förkylning idag faktiskt, sköönt, har jobbagt ett par timmar idag, sen har jag suttit och försökt fixa some music, men pogrammet hakade upp sig som vanligt och jag orkar inte starta om datorn,, snart kanske jag gör det, men just nu har jag bara lust att slänga ut den =) eller spränga den, som min pappa alltid säger att han skulle vilja göra med alla grejer, "Jag ska spränga hela skiten !", det kan va en bil, en datorn, tvn eller något annat roligt ! Haha

Idag fyller min farmor 88 år ! Grattis farmor på födelsedagen 

Hela familia kmr ska äta middag här hemma idag för att fira farmor, så det ska bli mysigt !

Peace / Memzzz


Less

Nu är jag verkligen, verkligen LESS !
Det har snöat hela dagen, heeeeeeela dagen !
Det va ju nyss vår och snart sommar ? =(
Nää gud va less jag är, hatar vinter, och nu när det började bli vår så kommer det mer snö !
USCH !
HATE IT..

Idag:
Har jag bara suttit och försökt fixa något någorlunda beat, det har gått segt ett tag, men idag gick det faktiskt rätt bra =) förutom ett litet utbrott för att hela skiten hakar upp sig och det sparas inte och man måste starta om hela alltet igen och man blir bara så... galen.
Men det gick rätt bra iallafall, fick till rätt bra beat o så.. men måste finslipas och så, men det blir nog bra !

Och har kollat på Natural Born Killers idag av Quentin Tarantino bästa reggisören,, hans filmer är så otroligt sjuka men helt underbara, Death Proof, har ni sett den ? SE DEN ! Den är så jävla bra och brutal hahaha love it !

Och så kollade vi på 1408 med John Cusac & Samuel L Jackson ( bra skådisar ), den är grym, skrek till en gång även fast jag sett den innan, men den är oxå sevärd.

Och nu, sitter jag här och är deppig över att det snöar och allt är dåligt, jag mår dåligt, har ont i huvudet i halsen och snorig, faan den här förkylningen bryter varken ut eller går över !

Ska gå och lägga mig, ska jobba imorn.
Ska drömma om sommaren !!!
God natt !

PeaceOut/Memzzzzzzz

Trötter

Idag har det inte hänt sådär värst mkt,,
vaknade runt 11 efter en lång natt med SingStar.
Låg och drog mig ( halvsov ) tills halv 1
Sen klev upp åt massa frukost, kolla på tvn och lipa
sen har kollat på film hela dagen typ, softar dagen !
Kollade på HairSpray idag, filmen alltså,
hatar musikalfilmer, aah musikaler överhuvudtaget, när dom ska sjunga och dansa och fjolla sig
men den hade en bra innebörd i filmen iallfall.
Och så va ju Queen Latifah my idol meeeeed, då kan det inte bli annat än bra !

Jag är verkligen helt trött så
nu ska jag sova
Puss N´ Peace Out / Memzzz



 image8image9 
Jag saknar dom här  tjejerna =/
Men i sommar ses vi, förhoppningsvis tidigare, kanske en ny road trip till Sthlm
( fast jag får ta bussen minsann ) och en ny La Isla !!
Jag röstar JA !

Och så vill jag åka och hälsa på Nessi Pessi oxå, men i Sommar kommer jag till
Göteborg och du ska ju va min Guide och vi ska bara ha kuuul
Gå på Liseberg och åka Kollorado, eller vad säger du ? =D
image10


PUSS !

Boring day

Usch vilken tråkig dag, trodde eller hoppades att det skulle vara fint väder idag, ville ut och cykla, men när det är såhär grått får man ingen inspiration till någonting, tror det får bli en film istället, eller näää jag måste nog, en liten sväng iallafall ! Sen film..
Snart får jag flytta, ska bli riktigt kul, inreda och fixa, va roliiiiiiiiigt, längtar !
Har vart på Ikea 2 gånger och köpt lite grejer och så, packat lite här, packat ner mina kläder som jag inte använder så ofta, och packat ner mina skor hrmmm, blev några st, och jag har köpt 3 nya oxå =) wiiie..

Mitt rum är kaos, på riktigt, står lådor och grejer överallt, man kan knappt gå.
Men det är väl som vanligt förutom nu är det flyttlådor och inte kläder, kläderna har jag slängt i hyllan för den här gången !
Miss unperfectionist Memma, yep that´s me =)

Ååååh sommar, sitter o lyssnar på en låt som jag får värsta sommarkänslorna av !!!
Man vill bara dansa, va på stranden o hoppa i vattnet, sola, dricka tequila & sangria, san francisco ALLT, ha kjol på sig o flipflops, ha en blomma i håret och gå ut och clubba, dansa dansa dansa !
Lyssna tänk på sommaren och bli glad wiiiiie längtar !!!




Jag vill ha bil oxå, en likadan som min moster Amparooo har = )
Dom är så söta, och det är cab, äkta sommarbil
Ge mig lite pengar någon, så jag kan köpa en sån hihi


Åh jag kan inte tänka klart, har bara flyttkartonger, inredning och sommar i skallen, tror jag ska ut och rasta cykeln nu !



Peace out / MEMZZZZZZ

  
Mmm... Sommar...

RSS 2.0