RESPEKT

Jag säger de.. respekt.
För att få respekt, måste man visa respekt.
Det är bara så, jag hatar respektlösa typer,, jag säger alltid till alla men visa respekt dååå !!
Haha en person får alltid höra det från mig .. alltid säger jag, "respekt, säger bara det respekt, respektera din mamma hon gör alltid allt för dig och du bara glider runt som en bortskämd liten unge, visa respeeeeeeeeeekt"
Men han lyssnar inte, haha men men, jag försöker iaf !
Sen självrespekten är den största respekt man ska respektera ( mkt respektord hära ), har man ingen självrespekt kan man varken respektera andra eller visa,, enligt mig.
Jag blir så lessen när jag har ( ex en vän ) prata nervärderande om sig själv, om tex SEX eller liknande, aa ni fattar, och jag sa senast igår du måste ha lite självrespekt för du kan inte gå omkring och trycka ner dig själv du kommer må dåligt i slutändan och hamna på botten,, på stället där alla som gett sig själv till någon annan utan att få något tillbaka, sen blir man lämnad där på slutet och föränn DÅ fattar man att oj vad har jag gjort mot mig själv,, just telling ! Så snälla, ha lite självrespekt till er själva.
Nog om respekt.

Ikväll blir det utgång, wiie känns som hundra år sen man överhuvudtaget festade ( aah eller iaf en månad sen ) och det ska bli roligt, fast först blir det lite shoppning, och man kommer springa mellan alla affärer och skrika "FAAN, JAG HITTAR INGENTING !", aah det brukar låta så..
Tjejer måste va det mest jobbiga människorna som finns, innan man går ut, måste man sminka sig i hundra år för att allt ska se perfa ut, men man kmr ända dansa bort det sen, kläderna måste oxå sitta perfekt, vilket dom aldrig gör, aldrig är man nöjd, jag tar flera timmar på mig, river ut hela min garderob.
"Meen, mitt hår ser inte bra ut, shit vad ska jag ha på mig, Meeeeeeeeen jag hittar inga skor, fan sminket ser helt fucked up ut..... NÄÄÄ JAG TÄNKER INTE GÅ UT, JAG STANNAR HEMMA !!!"
Haha sådär låter det nästan alltid, det slår aldrig fel.
Får hoppas att idag är en speciell dag, en dag då allt går bra innan utgången, man hittar exakt vad man ska ha på sig, rätt skor, håret ser okey ut och sminket sitter bra, det vore väl helt underbar, så man kan sitta i lugn och ro, lyssna på musik, för drinka lite, bara softa.

Näää.. ska gå o leta lite kläder nu.. önskar dom här fanns i min garderob,,

  

Peace Out Memmzzzzzzzz


Music.....

Musik asså, vad det gör med ens själ.
Totall nollställer den, gör den ren, upprymd och en fucking dagdrömmar speedare..
haha.. låg o dega i sängen idag efter maten, snodde pappas studio hörlurar, feeeeeeet bas och så jävla bra ljud, känns som man sitter i ett rum och rummet är bara fylld med musik, niiice.. iaf låg bara där o blunda och lyssnade på massa låtar och dagdrömde som vanligt haha.. så sköönt !
Sen blev störd av någon som slog mig på foten, hallaaaa du har telefon vakna din idjoot haha.. nästan iaf.. skippa idiot men rätt tonfall iallfall =D
Men ååh palla snacka i telefonen nu när jag ligger hära.. men det va min mormor.. heeej kan du handla lite blommor och chokladask till mig imorrn !? Jag ska till en kompis som fyller år, haha så sööt min mormor är, en kompis ska hon till som fyller 95.. u know what they say, friendship never dies.. haha så söt.. älskar min mormor hon kan säga exakt vad hon vill när hon vill och vad hon tycker, skönare människa får man leta efter, tror faktiskt hon har lite torretts ibland blir man as rädd hon kan ba skrika nånting på skämt asså men iaf.. och katterna, de är hennes liv & mat, hon är the big mamas big momma, är man hungrig är det bara att gå dit och man får käk för 2 månader på en gång, sen man lägger sig på hennes soffa och mår illa, men godaste maten !!

Iaf det jag sa om friendship never dies, vilken lögnare jag är =O för visst dör den, säger man inte ens hej längre eller ?

Va på bio idag, på en otroligt romantisk jobbig sång film, förtrollad hette den, ville sova men den va ändå lite okey, fick skratta lite, som sagt jobbat natt man blir hel flummig, OCH fick ont i rumpan av stolarna haha..
Sen drog till sistah och kolla på top model sen lite playboy mansion hahaa.. sen drog till brorsan och kolla på en b skräckis, det stog på fodralet årets mest skrämmande, omg det va en stor larv som åt människor, kollade inte ens ahha satt o babbla istället...

Ajaa.. ska sova nu !!

Peace out Memmzzzzzzzzzzz

Tribute 2 Neo-Soul

Neo-Soul är den skönaste musiken att lyssna på när man är lite nere, om man sitter o softar för sig själv och drömmer sig bort i dagdrömmarna ( vilket jag alltid gör ) eller bara vill ha lite feel good känsla..
Det är inte så många som vet vad stilen är för den är inte så känd än som den borde vara, inte i sverige iallfall, med andra länder vet jag inte,  eller alltså artisterna är kända, men inte så många vet att dom ligger under stilen Neo-Soul.
Iaf, det är en ny modernare stil av soul, och är mixxad av alla stilar, rnb hiphop, jazz o funk , house, you name it !
Dom hära artisterna är värda att kollas in so damn good, detta är dom jag lyssnar på och skriver ner dom men det finns massor massor andra artister... så detta är inte dom ända ;)
Jill Scott, D´angelo, Erykah Badu, John Legend, Musiq Soulchild, India Arie, Angie Stone o Corinne Bailey Rae.. du har 100 % hört dom allihopa, men eller hur, erkänn du visste inte att det va Neo-Soul .. det visste inte jag heller förän typ 3 år sen.. men om du känner dig nere eller nånting jag lovar dig, sätt på nån av dom här låtarna !!

Jill Scott
 ft. Mos Def - Love rain mix 2,  ft. Common - 8 minutes to sunrise, - Golden

Erykah Badu
- Bad Lady, - Love of my life

Musiq Soulchild
- Love, - Halfcrazy

John Legend
- Refuge, - So high, - Used to love you

Aa detta är tight, dessa är mina äkta feeling down listen and get up songz...

http://www.youtube.com/watch?v=4b7kWf6nXkc        - UUUPPZ, LYSSNA, Can´t stop luvin !!!!

Peace out Memzzzzzzz


Number 1

Aheej !

Hade en blogg innan men skrev aldrig, fanns ingen mening att ha kvar den lixom skrev om min vardag, heej, idag vaknade jag, åt, gick till jobbet, åt kom hem kolla på tv åt och sov....
Pallade knappt själv o läsa vad jag hade skrivit , men får se nu vad som skrivs.
Så nu öppnade jag en ny, eller vad man säger, och tänkte man kan ju skriva annat än om bara sitt liv.
Jag älskar musik, skriver själv, o att dansa förstås.
Älskar filmer oxå, skräck, zombie och splatter, uhu, very girly eller hur haha
Jag fick körkort exakt den 2007-10-26 ( som det står på körkortet ) och det är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv, bokstavligt talat, haha..
Jag jobbar o tjärnar massor av cash, eller hur...
Nää men så jag klarar mig iallfall, vill flytta härifrån sen till kära västra götaland och söka jobb och skaffa lägenhet och grejer.
Sen vill jag söka Make up artist skola, och det kmr nog bli sthlm, men det blir om något år, kostar endel.. men det är en dröm.
Make up artist och stå på scen, faktiskt, känner det nu hade en period innan ville inte sjunga, skriva eller nånting men det va pga en fucked up grej, en skola skolan, den förstörde mig totally, hoppade av det bästa jag någonsin gjort.
Började jobba tjäna lite pengar och sådär, så nu mår jag bäääst =) fattas bara lite flyttning neråt och sånt men det blir senare..
Shit hehe snart har jag skrivit om hela mitt liv ju, hoppas det inte är föör ointressant.
Iaf bor i Hammarstrand, som ni kanske läst om Allt för byn, här finns min familj ( mamma pappa syrra brorsan och min äääääälskade systerson Wille-Bus, och släkt och syskonfamiljer ), jobb, lite vänner.
Kmr kännas tyngt att lämna familjen när man flyttar o så men man måste leva sitt eget liv oxå man ska göra det man känner inombords.. här finns lixom ingen o dela musik med, intressen eller nånting.. haha blev deep shit hära men aa..

Iaf =D
orkar inte skriva mer nu mina fingrar blir ju senila snart...
Ska gå o göra ngt nytta har jobba natt kmr va heel flummig idag haha
ska åka t brorsan tror jag o hälsa dom kom hem igår från finlandskryssning så ska dit o kolla på lite bilder o höra va dom gjort, jag skulle åka med men det var åldersgräns 21 så det gick inte, fick sms när dom va där.. det stog oo du skulle vart hära vi är på en klubb dom spelar bara hiphop o rnb.. jag ba meeen... haha tack för uppmuntran, men sen fick ett annat där det stog när du fyller 21 ska vi åka allihopa o festa o dansa som fan.. hihi..
o bio ikväll haha va as längesen, typ när man va liten känns det som haha nä inte så längesen men aa det ska bli kul iaf !

Iaf,, NUU ska jag sluta skriva..
peace out Memmzzzz

image1

RSS 2.0