Nu =)

Nu, kan jag blogga lite =)
Nu har jag flyttat, befinner mig i Blekinge Län, ca 120 mil hemifrån.
Lååångt, men det känns bra, men såklart man saknar sina nära men det finns tåg o sånt =)

Här är det jätte fint, ska ta några bilder någon dag, men det är Ramadan, så det är mest tv tittning i detta hus just nu.. hehe.. men har vart ute med en kompis o tittat lite, o idag åkte vi runt med bil o kolla på olika saker.. Finns ett ställe här som heter Ronnebys Brunnsparken tror jag det heter, vi åkte förvi där idag men gick inte ur bilen,, det va jätte fint så på typ söndag ska vi dit, då ska jag ta kort ! Och det är stora marknader där då oxå..
Nu är det bara lägenhet jag vill ha, men ska gå på måndag o snacka med dom som har hand om bostäder o så.. så får vi se då =) har hittat ett ställe där det finns jätte fina lägenheter, fast det är en bit ifrån centrum, det ligger utanför.. men det finns ett litet centrum där oxå.. så det är lungt =)
Så vi får se då.. ska iallafall höra efter om det finns lediga lägenheter, för när jag var där det va jätte mkt tomma lägenheter.

Skriver mer sen.

Puss / E.

Tänk vad jag tkr om den här mannen..

.. AKON.

Jag älskar verkligen alla hans låtar ?
Han texter är helt fina o bra, men de finns undantag som e lite lame, men även dom som är det är ändå bra, o hans musik, o röst jag vet inte, nånting med han ! He´s got a spell on me ,, hahaha..
Sen så Don´t Matter VÄLDIGT speciell, väääldigt !
Men favoriten förutom Don´t Matter är Clap Again såklart, kan ej förklara så underbar den är !
Måste lyssna på den när jag ska sova, annars kan jag inte.. hahaha nejdå.. men den är bäst.
Har ni någon favorit artist som verkligen är eran favorit ?

Jag har en till, Keyshia Cole, hon sjunger rakt in i hjärtat, och texterna är pom pow dom slår rätt in, kmr ihåg jag hade fixat hennes första album, det va typ 5 år sen, o när jag hörde låten "Love", vi skulle åka till Spanien med buss, men först vi åkte till min morbror som vi skulle åka till Spanien med, det är typ 12 timmar med bil ( till min morbror alltså, till Spanien satt vi i 43 timmar i buss, o bara stopp för o kissa o äta, niiiiiice =P ), och jag lyssnade på repeat hela vägen tror jag, haha och juste, hade ingen mp3, hade sån cd spelare ;) men den blev stulen i göteborg, det blev inbrott, så då försvann cdn oxå.. blää.. jerks.
Och hennes andra album är lika underbart, och tredje oxå !
Ohwii, kan inte förklara hur bra hennes musik är.

Sen har vi Kanye West & Lupe Fiasco, dom står ungefär lika.. Kanye gör helt bra musik.. men har dock ändrat sin stil rätt rejält nu på sista tiden.. autotune, autotune, autotune ;) men det gör inget, därför det är Kanye..
Kmr ihåg College Dropout ( 2004 ) bäst  bäst bäst, med Trough the Wire, SPACESHIP & SLOW JAMZ, Family Buisness m.m. nästan perfecto..
Sen Lupe, första gången jag hörde han va i Kanye´s låt Touch the sky, så då började jag ladda ner ( i know ) massa låtar med han och blev in love.. Kick Push albumet, låtarna Kick Push, Daydreamin ( ft. Jill Scott ) o the cool o sådär.. sen fortsatte det bara ;) men nu har det varit ett litet stopp, men han är på gång igen ;) han hört lite pre,, låter nice.
Längtar tills albumet kmr ut.

Sen har vi massa andra favoriter oxå.. typ som Jill Scott, Lauryn Hill, Goapele, John Legend, Common, Nas, Afu-Ra m.m.m.. the list is long =)

Music, kmr alltid in på musik, vad jag än skriver om =)
Hehe..

Lyssna på Akon ft. Lionel Richie, är den inte fin =) Sweet.

 

Puss / E.


Maaaarhabaaan..

Det regnar idag, men är ändå inte deppig över det, på något sätt tycker jag om regnet, det är mysigt =)
Har bakat bröd idag, städa lite o tvättat.. niice.. sen gjorde jag en tonfisk´s sallate..
Brödet blev helt bra ;) hahaa PROUD !

Synd att människorna här är så negativa.
Men jag skiter i ! Om man skulle bry sig i vad alla säger så skulle det inte funka..
Men det är klart,, man bryr sig ju endå lite.. jag tror inte en endaste människa lyckas stänga sina öron när folk tjatar eller sådär.. det går nog inte, lite går ju in.. men jag hör för mkt negativa saker, och jag blir sååååååå trött på det.. men jag har lärt mig nu,, Lyssna på dig själv.

Nu är jag ledig tills på fredag, och imorn kmr Mama o Baba hem.. men jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av veckan, har jobbat rätt mkt nu, så man är van med det, så när man är ledig blir det.. hmm vad ska jag göra nu då ?
=P
Men jag har ändå massa massa saker jag måste fixa, skulle gjort det idag men det blev inte så.. Men imorn jag måste, verkligen..

Ska hjälpa brorsan oxå att passa the baby, idag och imorn.. ska snart dit.. ska bli kul =)




Puss / E.

Style Change.

Hej !
Har ni tänkt på artister, o deras stilar ?
Tex i början har dom cool skön stil, sen har dom ett avbrott eller ngt och kommer tillbaka med ändrade stilar, både musikalskt och utseendemässigt.
Och då är dom mer seriösare, seriösare stil.. Och jag vet att short hair, o lite prop style är inne nu, så thanx 2 ladies as Erykah Badu, m.m. fearless ;)

Haha asså jag dissa dom inte, jag tycker om deras musik ändå, och deras stil.. men det kanske är så i musikvärlden nu, och modet ändras ju alltid.

Här är några ex;

Estelle, när jag började lyssna på henne var när låten "1980" kom ut, as skön.. men ser ni ändringen.. för hon hade ju ett litet break där, men kom tillbaks som ngt annat, but still good music doe..

 

Keyshia Cole eller "Rumpan" som min syster kallar henne, som är en av mina största idoler, hennes musik är underbar,, hon har inte ändrat på sin musikstil men utseendemässigt, och det är det jag menar i det här inlägget ;)

 


OH jag måste skynda mig, fortsätter sen ;) börjar snart jobba !

Puss / E.


OH


Sol idag ! Jätte mkt sol ! Härligt !
=)
Ska snart jobba, men slipper jobba natt inatt iallfall, slutar kl 8 !

Kan skriva ngt mer intressantare sen..

Puss / E.


Music..

Jag älskar musik, men vem gör inte ? hahah.. alla har sina stilar o smaker,, alla njuter till olika grejer..
Jag har rätt blandad stil.. största e hiphop, sen rnb o soul, neo, blues, slow jamz, reggaeton o arabisk musik.
Men det är ju blandade dagar, vissa dagar eller veckor är man inne på en sak o kan bara lyssna på den..
Men det finns en, som jag aaalltid kan lyssna på, o det är AKON ! Haha he´s the man !
=)


Akon ft. Sway - Silver and Gold

Puss / E.

RSS 2.0