Bad hair affair

Asså gud, jag måste verkligen fixa mitt hår och allting, har en a bad affair with my hair right now,, måste avsluta denna affären nu innan det går för långt.. HAHA !

Men det är tur att det finns kändisar som man kan sno ideér av ;)
Jag vill ha håret på något av dessa vis ( färgerna );



Tror det blir såhär, clean and smooth =]


; Haha rolig bild på Lil´Kim, men det är håret vi ska titta på nu ;)

Sen hittade jag inte mkt bilder, men antingen Kim eller Kim =]
Tror det blir som Kim nr1´s hår.

Vad tycker ni ?

Peace / E.

Oh happy day...

.... Oh happy day....

Ledig idag, skönt, vad har jag gjort ? Nada..
Va och hälsade på farmor lite idag, sen handlade, sen kom hem och glömde så jag fick gå tillbaka igen, och det är så jävla varmt ! Hahaha, man ser nog jävligt fresh ut när man kommer och går där, med långt the grudge hår som klibbar i pannan och nacken.. aja, it´s summerdays =) and i love it.

Ska snart fixa mig lite mat, jag vet inte vad, soppa med baguette, eller fiskbullar, eller makrill.
Tror det blir soppa med baguette, mums !

Jag har nästan nyss vakna oxå så jag känner mig lite yr, det va så varmt och jag la mig i sängen sen sväng för att vila och så vips så somnade jag, lite skönt ändå.. men jag drömmer alltid konstiga drömma tyvärr =/.. my mind is crazy...



Kvinnan i mitt liv, hon kan göra vilken låt som helst bra.

Peace / E.

=)

Vad glad man blir av sommaren, helt otroligt.
Fast idag va ingen bra dag until klockan 3.
Började jobba klockan 7, somnade 4 på natten och klockan ringde klockan 6.
Tycker verkligen synd om henne som jag jobbade med idag för jag gjorde inte mycket, somna på stolen, somna nästan stående, somna när jag satt i solen haha, visserligen bara några sekunder, men ändå.
Man ska INTE somna på jobbet, hahaha inte bra alltså !

Sen klockan 3 tog jag cykeln, helt nervös och cyklade mot baby, skulle äta middag med hans familj, första gången jag träffa dem och så, men det gick verkligen jätte bra ! Fast jag äter så sakta och ännu saktigare när jag är lite nervös, och alla blev klar före mig, hans mamma bara nämen varför äter du inte ? Jag bara nej nej alltså jag äter men jag äter så sakta, sorry ! Men hon skratta bara =)
Iallafall, huuur god mat som helst och hur trevliga som helst, och vi drack chai te, det va jätte gott och jag gillar inte te i vanliga fall, men den va jätte god !

Sen åkte till mig med baby och myste bara =)

Nu ska jag sova, ska jobba imorgon tyvärr !! Vill inte jobba när det är så fint väder o grejer..

Peace / E.


=D

Heeej hur mår ni alla, hoppas ni mår helt bra för det gör jag ! Sommar och kärlek, kan det bli bättre ? NOO !!!


PS. IM IN LOVE <3

Peace / E.

SOOOMMMAR

Idag kan man äntligen säga att nu är det sommar ! Äkta sommarväder, 30 grader i skuggan, stekhett och härligt !
Köpte 2 nya linnen, ett korall och ett turkos, och nya flipflop + en vit klänning ! Kmr va fattig sen dock, betalade klart turkiet resan idag, sen hyra och en räkning, faan.. inte bra !

Så idag har jag njutit av solen, ätit lunch med Lillemor, fick oxå äta pizza hos grannarna, sen myst med sötis haha =) och sådär.. hel skön dag !

Är rätt sömnig faktiskt, ska sova nu, men skriver mer imorn !


Peace / E.


..

< BAJS< BRA

Jay-Z @ Globen 2008



Ursäkta bilden, det gick verkligen inte att stå still !!!!! <3 BÄÄÄST

Bläää

Va trist o va sjuk när det är sommar, har ont i halsen, huvudet och hade nog feber igår, somnade på brorsans soffa och sov ett tag, och sen inatt oxå.
Sen inatt drömde en jätteknepig dröm, vaknade vid halv 3 och sen kunde jag inte somna om på ett tag för jag hade en jätte olustig känsla i kroppen =/ uschaa....

Så nu sitter jag ute i tjocktröja och skriver lite, fan det är sommar då får man va ute även om man är sjuk ;)




Du är fiiin =)



Peace / E.


Work work work

Kollade igenom idag hur jag jobbat de senaste veckorna, och jag såg att jag bara vart ledig 3 !!! dagar på 3 veckor, thats not much ! men nu i veckan jobbar jag bara onsdag så kmr va ledig helt mkt, så sköönt !!! =)
Men pengar är det man tänker på, det är de som får en att fortsätta detta ohälsosamma grej, haha men money rules the people and the world.. tyvärr..

IAF, sitter på jobbet, o inget på tvn ikväll såg ja så jag tog med mig bärbar dator och internet, så skönt, så nu har man ngt att sysselsätta sig med ! Big up´s to USB modem ;)
skiiit bra ju man kan sitta i skogen om man vill hahaha as nice ju..

Så idag, har jag bara jobbat, började 13.00, slutar 13.00 imorgon :P 24H, och igår 12 timmars pass.. nää gud va jag klagar hahah sorry ska försöka sluta..  men jag är på lite knas humör idag ;)

Jaa men nu har ni lite update about my life, inte så händelserikt, men från och med imorgon är jag ledig 2 dagar, sen från fredag och hela helgen så skööönt, då finns det säkert mer att skriva om ;) just nu... bara jobb !

Nej förresten igår hade jag lite fest, de va mysigt och roligt, haha fick massa goda skratt ! Så kuuul ! =)

Peace / E.


=)

Heey. hur mår ni alla ? Hoppas alla ni mår jätte bra ! Jag mår fin fint.. va och grillade med några vänner igår, hade jätte mys =) KOm hem 7 imorse, när vi åkte hem så va de ett hus här i centrum som brann ! Läskigt jag har aldrig sett ett hus brinna innan, eller ja såklart de händer väl inte så ofta men ändå ! Ett gammalt hus som alltid har varit här, där pensionärerna har loppis och bingo och sånt.. Trist..


Åååh AKON - CLAP AGAIN, lyyyssna !!!!

Pussss Peaceeee // E.

Naaw

Så jävla söt unge, stackarn !!! Hahahaha

8-)

Sitter på mamma&pappas altan, det är hett ute, solen skiner, det kommer små varma vindar då och då, är det inte underbart ??
Sitter med mina nya hörlurar på ( dom är perfekta btw ! )
Nu kom världens bästa sommarlåt, Wayne Wonder - No letting go, ååh den är bara så sommar !

Idag ska jag jobba, så sitter här och bara tar det luugnt, har ätit frulle och så..

Hoppas alla har det jätte bra nu i sommarvädret !

Peace / E.

 Mina,, fast mina är helsvarta med orange =)

Summer time !

Ååh nu börjar äntligen sommaren komma !
Har vart stekhett hela dagen, och har suttit på stranden o lekt med tårna i sanden, läst tidningar och bara myst ! MYYYS !
Ska jobba imorn igen, 14.00 - 13.00 .. lite drygt, men det funkar, skönt när lönen kommer ;)

Jag vill köpa kläder och nya skor, vissa tycker nog att skor är det minsta jag behöver, men nej, jag älskar skor ! Jag älskar att titta på mina skor haha, gå runt med dom, ha dom på fina tillfällen, till vardags, I LOVE SHOES !
Jag älskar mina leopard pumps, och svarta från Indiska.. ME LOVE !!!
Och kläder vill jag köpa, när jag kollar genom garderoben och funderar, hmm vad ska jag ha på mig idag, eller på festen lr någonting, och jag ser jag har nästan inga sommarkläder, eller "finkläder". Så det MÅSTE införskaffas ;) som sagt, kläder och skor kan man aldrig få nog av !

JAG VILL HA ! Någon som vet ungefär vad frakt kostar från USA ? Detta är mitt absoluta favorit märke, BabyPhat.










lite av en favvis <3






VILL HAAAAAAAAAA, snälla kan någon säga ungefär vad de kosta att beställa från USA ? =)

Puss & Peace / E.

=D

Aww, lilla Carro ringde idag, hon fixade lägenheten i tranemo, hon & hennes kompis, så jag ska kanske få hyra ett rum !! Tillfälligt, för att den söka i Borås/Göteborg, men det är lättare när man bor närmare ! Ååh så kuuul, men jag vågar inte förhasta mig, kanske det inte går, blir något problem eller nåt.. Jag är inte negativ, är bara rädd att planera o att bli besviken åter och åter igen...
Men det vore jääääääävligt roligt, o Carro är ingen dumming o dela med heller ! Wooh ! =)

I want my tattoo(s, flera stycker är det haha, men man får börja med en ) !! Dom säger att i Sverige tatuerar dom inte på händerna ? Är det sant ? Någon som vet ngt om det ?
Jag har velat tatuera mig i flera år, och jag är ingen sån som går till en tatuerare kollar i en bok, okej den ska jag ha ! Jag vill ha något personligt, något som representerar mig ! Och det gör dom.. för jag vet redan vad jag vill ha ! =)

Sitter här i min fula lägenhet haha, snart får jag flytta ur den.. ska bli skönt !

O 2 månader kvar till Turkiet, can´t wait !

Puss&Peace / E.


Låååångt pass

Har jobbat 24h´s pass, lite drygt men money, money !

Skriver mer sen lovar PUSS


RSS 2.0