Solen är rädd för Sverige..

.. Men man får aldrig ge upp hoppet !

Någon dag måste det ju vara sol, eller hur ??
Men i Augusti drar jag Sara & Anna till Turkey, Alanya, en vecka med all inclusive, daaamn va skönt, åka iväg ett tag !!
Jag LÄNGTAR !
Ligga på playan, med en San Francisco i handen, åh gud va gott, sola, bada, festa, DANSA, äta hahah, ja mat är gott jag älskar mat ! haha men vem gör inte..

Sitter här ska snart gå iväg to my good fella han ha hjälp mig hitta en köpare till min mobil, som jag ska sälja, vill ha en ny gillar inte LG alltså, Sony Ericsson är det som passar mig bäst, enligt mig bästa telefonerna faktiskt..
Så jag har hittat en goding som jag ska köpa =) Yayy..

Och så vill jag pierca mig igen, över läppen som jag hade innan, jag o piercingar asså.. haha har haft örat 2 ggr, näsan, läppen, tungan.. men läppen satt helt konstigt så jag tog ut den o nu vill jag göra den igen =) tungan skulle jag kunna ha igen oxå faktiskt.. o näsan blev helt infekterad så det va inget annat o göra.. hehe. men fråga mig inte om tungan jag vet inte varför jag tog ut den.. haha..

Och tatoo för jag vet nu vad jag ska göra men de får bli sen någongång =)

Och nya kläder !!!

HAHAHA Jag vill ha allt när jag inte kan köpa det, måste spara till resan ju !!!

Puss Peace / E.

Bästa dagen !

Okey. Det började såhär.
I onsdags åkte jag från Sundsvall med halv 10 bussen mot Stockholm.
Där skulle Melanie sötisen möta mig, o först hitta vi inte varandra, o vi ringde o sa men var är du jag är på pressbyrån som vi sa, jaa jag är oxå på pressbyrån men jag ser dig inte, sen vi va på olika våningar o grejer, sen sa hon gå ut över vägen till mcdonalds, jag gick dit sen hon ba OH MY GOD, Där är duuuu jag ser dig jag ser dig =D !! Sen hon ba vänd dig om o jag snurra runt som en tok hahaha, sen ba vänd dig om nu sakta inte 50 varv haha, sen va hon där, BIG HUGS !!!!
De va så kul o träffa henne, jag svääääääär !!!!
Sen vi gick runt i stan lite, å sen åkte till henne o lämna grejer, sen åkte till stan de va fotbolls em i kungsträdgården, o där höll dom på filma till en dokumentär där vi satt , dom filma brevid oss lite roligt juu... sen åkte vi runt till Kista o Tensta och sådär..
Sen på Torsdagen, 19 Juni 2008, THE BEST DAY !!!
Vaknade vi senare än vi bestämt haha 2 timmar, sen fixa käk, chilla hela dagen, fixa mer mat, gjorde oss iordning för att sen åka iväg til Globen för där skulle vi se JAY-Z !!!!
Vi kom till Globen, köade lite, sen va det lite klurigt att hitta där inne men tillslut hitta vi, sen satte oss dom spelade lite musik i högtalarna, sen kom en dj in och sen adam tensta och eboi, eboi btw sooo daaamn hooottt hahahaha =D Degglade lite där inne..
Sen dom  uppträdda lite, bra va dem =)
Sen spelades lite mer musik, sen släktes och tystnade de ner o scenen va mörk, sen när den tändes stog de en orkester o lite människor på scenen sen kom JAY-Z ut, och guuud, på guud, va jag grät !!! HAhaha grät och skrek
sen kom memphis bleek in oxå on top of that.. o han gillar jag grymt mkt oxå !!
Men Jay-Z asså , kan inte ens beskriva känslan med ord, jag grät lite mer o svettades som en gris, skrek och hoppa som en tok, hade sittplatser men vi kunde inte stå still skymde säkert alla där bak hahah !
Skiter i !
Aa första gången jag hörde Jay-Z va jag 10 år, sen nu är jag 20 år och får se han live. indescribable !!!!!!!
Sen på fredagen åkte jag hem =( tråkigt att åka från Meli ju, men hon kommer kanske i sommar !
Iaf hade as roligt, är as lycklig och glad !!

Ska åka på bio nu med brorsan o syrran, Sex and the city ! Bästa !


PUSS PEACE / EMMZ

Stort förlåt !

Men gud, förlåt så hemskt, hemskt, hemskt mycket.. Att jag inte bloggat på hur länge som helst !?
Vet inte ens varför, har inte blivit av.. Men nu satte jag mig här i brist på annat, ska egenltigen packa, men jag vet inte VAD jag ska ha med mig, ha på mig, o allt sånt ja ni vet ju.. och ändå ska jag bara va borta 2 dagar ^^ sick.
Ska till Stockholm imorgon för på torsdag är det JAY-Z !!! Jag längtar ihjäl mig, har gillat han sen jag va 10 år fasiken, fick en blandskiva av min käre morbror Sören när jag fyllde 10 år, 1998, och då va låten "Hard knock life" med och jag tror jag spelade den på repeat, repeat och repeat !
Så det ska bli grymt roligt, älskar Shawn Corey Carter a.K.a Jay-Z !!! Yayyy !
( Kommer lipa garanterat om han framträder med låten Hard Knock Life, garanterat !

Så imorgon bär det iväg, buss från Sundsvall till Stockholm =) Härligt att åka buss, man kan sitta och lyssna på musik, sova lite och titta ut, rätt mys faktiskt.
Men jag vet fortfarande inte vad jag ska packa ! PANIK, och min mp3 är borta PANIK !

På Cityterminalen i Sthlm kmr MELANIE möta mig ! Fan va roligt .. och hon ska oxå gå med mig på konserten .. vi kommer ha svin roligt fan !!

Hmm så va det packingen då...
Men det ordnar sig nog !!

Puss puss på er alla Peace Out / Memz =)

RSS 2.0