Heeey

Idag är det fredag, sköönt.. varit en jobbig och pressad vecka.. o jag hatar press&stress.. men man börjar bli van nu från detta jobbet.. man har alltid press på sig.
Men den här veckan har det varit extra press.
Idag börjar jag 12 sen slutar kl 6.. då ska jag sticka på affären o köpa chips, godis, dricka o allt gott o bara chilla o försöka slappna av ikväll ;) hehe det va ett tag sen nu..

Igår fyllde min underbara fina snälla o bästa mamma år ! Dom är ute på turne med Allt för byn, så hon fick fira sin födelsedag i tåget tror jag.. hehe.. men iallafall så är det lite trist att jag inte kunde va med o fira men jag sjöng i telefonen iallafall ;)
Men jag hoppas hon hade en jätte fin födelsedag ! I love my mama <3


Hmm.. vet inte ritkigt vad jag ska skriva.. de va en galning här igår som slog sönder en dörr mittemot där jag bor.. sen va de en som skrek så mkt så man hörde i hela området.. han va helt galen.. vet inte om det va samma kille/man.. han skrek massa svärord o sånt.. knas.

Sen har det inte hänt så mkt =)

Puss / E.




Telefon..

Försäljning är rätt roligt jobb ändå.. även om man säger samma mening 100-200 samtal om dagen, men man får höra mkt roligt.
Nudister, norrlänningar som inte kan ha vanliga kalsonger för att det är för kallt, folk som skriker åt en.. haha
Aja..
Jag har en liten karta över vart folk är surast.. haha.. Det är vad jag har märkt alltså.. då man ringt runt hela Sverige.
Göteborgarna är trevligast faktiskt, o brats från Tyresö, Täby m.m. ( tro det eller ej ), Endel norrlänningar men tyvärr så måste jag faktiskt säga att dom flesta är sur =( Men dom suraste är nog skåningarna haha !
Men alltid när man pratar med Göteborgare så är dom trevlig, o det är mest dom som köper, iaf av mig.. haha jag lyckas alltid sälja till Gbgare eller brats hahaha eller någon gammal man från långt upp i norrland.. förutom dom som säger att dom inte använder kalsonger, bara långkalsonger för det är för kallt annars.. haha sköna !
Nee men det är ett soft jobb, lite tråkigt då ..
Men man ska inte klaga så mkt heller =) jag trivs !

Just nu sitter jag hemma o äter chips, lyssna på musik o kolla på Dirty Dancing på tvn..

Ringde min momma idag.. saknar hon !

Puss / E.

Days of our lives

Okej, nu är det såhär.. jag har missat Days of our lives nu typ varje dag i över en månad.. katastrof haha.. nej men ändå.. jag har inte haft svenska kanaler på länge.. så jag har missat typ varje serie =P
Och sitter o kollar på trean nu,, ser att dom bytt logga oxå.. på tal om ingenting..
Och jag kan typ alla reklamer på arabiska tvn, o musiken till serierna.. haha... =)
Men iallafall, nu undrar jag om ni vet nån bra sida där man kan kolla på våra bästa år avsnitten nånstans, gratis ?
Hehe..

Jag ska in på deras blogg o kolla lite så jag får en update iallafall !

Puss / E.


Halloooooo

Gooood morning Sweden !
Hur mår ni alla ?
Jag mår fint, förkylningen har börjat gå över, sköönt
Jag..har lust o baka.. ska göra det imorn för då jobbar jag 12-16 bara.. så då ska jag fixa god mat o baka ngt till efterätt ! =) Mys, fredags mys hehe..
Lite tråkigt att jobba 15-21 varje dag faktiskt.. förutom fredagar då.. men ändå.. tråkiga tider därför man hinner inte göra ngt o när man kmr hem på kvällen är man rätt trött.
Men men you´ve gotta do what you´ve gotta do.

Jag saknar min familj jätte mkt fifan.. Man är van o springa hem till mamma o pappa om det hänt ngt roligt eller om det hänt ngt tråkigt.. spela ingen roll men man är van att gå dit vilket som..
Men nu går det inte, det är lite långt.. de va som när det gick bra på jobb intervjun, då tänkte jag nu ska jag hem o säga att det gick bra, haha men de gick inte.. aja tur det finns telefon iallafall ;)
Men det känns fortfarande inte som att jag flyttat hit, det känns mer som att jag är här o hälsar på eller är här på semester lr ngt.. men det tar väl ett tag o vänja sig =)

NU FÅR NI KOMMA HIT O HÄLSA PÅ TKR JAG ! 

Annars då ? Tell me something new, 411, gossip, good bad, just something !? Hehe
Berätta om det hänt ngt spännande runt omkring er.. är ju nyfiken ! =)

Nää nu ska jag gå o fixa lite.. med vad ? Det vet jag inte.. men jag kmr säkert på ngt.. haha o det är Alla älskar Raymond på tvn.. haha det är jätte bra.

Puss / E.


Hej !

Vet ni vad jag har kommit på ?
Eller inte jag, men läste det i en bra bok som jag håller på läser, Zahiren heter den skriven av Paulo Coelho, den är bra, rätt djup.
Men han skrev iallafall; "Dom sanna vännerna är dom som finns där när du får framgång, dom falska vännerna är dom som finns där när det går dåligt"

Det stämmer i det han skriver.
Och sånt märker man, ibland funderar man mkt på hur människan fungerar, varför är andras framgång eller vämående så motbjudande ? Och varför är andras olycka och ledsamhet så inbjudande ?
Det är ganska konstigt, men ändå ganska logiskt, man vill inte att andra ska få uppleva det man själv inte har, och man blir lättad när någon annan upplever något som man själv inte vill..
Därför blir man sur/arg/irriterad/börjar snacka skit eller slutar höra av sig/bry sig när det går bra för någon eller om någon helt enkelt uppför sig glatt, då blir man irriterad på den personen om man själv inte känner sig så, och om någon är ledsen eller har problem då är den där, får då är den glad att det är den andra personen som har det så och inte den själv.
Förstår ni ? Lite invecklat men det är svårt o skriva ner.. haha.

Men det är sånt man förstår när man tänker efter, på hur vissa är.
Och det är väldigt intressant.
Alla är ju inte så hela tiden, men någongång har vi nog alla gjort det nångång.. för människan är inte perfekt, människan är inte felfri.. det finns ingen som inte har gjort något fel nångång.

Så nu var det nog om djupheter, hehe.. fast jag tkr om att snacka om sånt.. satt härom kvällen hos en kompis o vi snacka religon i flera timmar =P
Religon är jätte intressant faktiskt..

Så hur mår ni alla ?
Jag mår bra, har fått lägenhet nu, vet inte om jag skrivit det innan, men det är en jätte fin 2a, på 61 kvm, hon sa till mig hon som hyr ut, tyvärr en liten 2a, men den är stor nog och räcker bra =)
Vi har en liten uteplats oxå, hihi.
Så idag har vi vart där och montera ihop säng, o fixa lite lampor och små grejer.. tyvärr har vi inte fått elen än så vi kan inte va där.. men imorn kommer den nog, förhoppningsvis.
Verkligen start from scratch, det ända jag hade med mig va kläder, skor och smink.. hehe..
Men sånt är spännande ;)

Men det är lite ensamt, man är van att ha sin familj omkring sig och nu är dom 120 mil bort, 12 timmar med tåg, men det går bra faktiskt.. kommer ihåg när jag var liten, vilken mamma gris.. sen när jag var runt 14-15 var jag rädd för nästan allt, sen började jag göra dom sakerna som jag var rädd för, typ resa, göra saker själv osv.. utveckling.. ett litet frö som växt.. är lite stolt över mig själv, om man får säga så utan att vara ego..
Så en sak jag vill säga till alla som är rädd, jag vet det är svårt men om man möter sin rädsla så kommer man lära känna sig själv ännu bättre, och då kommer man växa, och det är en underbar känsla..
Att vara stolt över sig själv gör att man kan va stolt över andra.. samma sak som att man måste älska sig själv för att kunna älska andra.
Allting har med sig själv att göra. Men sånt är svårt att inse. Men när man väl gör det, då kan det bara gå framåt.

Iallafall, imorn börjar jag min utbildning oxå, min säljutbildning, va på intervju förra veckan, jag fick komma tillbaka imorn och börja utbildning, sen blir det väl provanställning vad jag fattade =)
Känns bra. Lite nervös bara.. hehe men det är väl normalt.

O sist men inte minst, jag är huuuungrig.

;)

Puss / E.


 


RSS 2.0